Nak susu meriah!

Mommies, help! I seorg epmom. Sebelum ni i mmg tak jaga my jadual pumping. Sampai la bila baby dah masuk 1 bulan ni, i decide untuk nak lebihkan susu badan compare fm. Tapi bila i start pump ikut jadual, asyik 1oz je per session. Sedih nya 30 mins pump tapi keluar banyak tu je. Itu pun combine. Saya dah makan minum milk booster tapi mcm tak jadi apa pun. Kalau saya lambat pump, mmg hasil keluar 3oz mcm tu. Tapi kalau combine total oz per day. Sikit je 😭 stress nya. Sekarang ikut jadual, boobies jadi lembik je mcm tak ada susu. Tapi kalau picit ada je keluar. Cuma 1 oz je la boleh kumpul huhu

2 Các câu trả lời

Dapatkan consultation dgn konsultan penyusuan bertauliah. Join FB group Happy Breastfeeding Malaysia atau follow medsos Owh Didiyana.

teruskan ja sis ikut jadual .. mlm buat power pumping.. dlm 2 minggu susu akn btambah .. jgn stress ..