Minyak Bayi: Jenama Pilihan Ibu-Ibu

Hello Mommies! Haa, nak tanyalah dengan ibu-ibu dekat sini, anda pakai minyak bayi jenama apa? Jom lah kongsi dengan Min dan mommies lah. Boleh bantu mommies lain yang baru nak mencari baby oil untuk anak.

Minyak Bayi: Jenama Pilihan Ibu-Ibu
28 Các câu trả lời

Minyak telon Sri Ayu, very light takde bau. Minyak telon Bebiku, ada bau mcm cengkih, sedap. Minyak telon MyBaby, ada bau serai wangi sikit, mama pon rasa nak pakai. semua tak panas tapi mcm sedap je pakai untuk baby Minyak yuu yee paling kuat, depends baby takut tak tahan panas. doc o&g suggest mama pakai untuk kecutkan rahim.

Minyak telon bebiku warna hijau tu best. Tak panas sesuai utk baby sy. Sy buat urutan dkt perut mesti kentut2 lps sapu minyak tu. Minyak yuyi x sesuai dgn baby sy. Sy cuba pakai pon panas berangin, baby lgi la. Minyak tyt baby sy naik ruam. X sesuai jugak.

2t trước

setuju yuu yee tu terlalu panas. kita yg dewasa pun x tahan

minyak telon bebiku mmg best..minyak yu yi sgt membantu ble ank sakit/kembung perut..minyak mr.therapy pon bgs ble ank batuk berkahak..minyak ommey pon sesuai utk baby..

Minyak telon my baby besttt 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 dah 3 botol dah pakai. bau serai wangi boleh jadi insect repellent jugak

minyak telon sy plg suka sbb bau mcm baby .smpai skrg pn pakai minyak telon baby lg..kalau batuk n selsema sy sapu minyak cengkih🥰

Suka mama's choice tapi botol dia selalu leaking Harap ada improvement dekat packaging dia la huhu

Sy pakai minyak bayi Mestika yg botol hijau tu.. dari anak prtama n kedua pakai minyak tu je. sedap bau dia

2t trước

anak saya pon. sampai skrg pon pakai lagi. tak panas jgn, bau pon sedap.

minyak telon my baby awal2 lahir tu, skrg ni guna minyak telon konicare sebab bau lagi sedap dan fresh

Mayyakubaby berkesan. Terus kentut terus berak kalau meragam tu. lega.