Cadangan Nama Bayi

Hi ibu-ibu! Haa, harini kami nak minta cadangan nama bayi dari ibu dan ayah di rumah. Mana tahu ada yang di sini masih mencari nama untuk bayi mereka. Jom kongsi idea anda! Cadangkan nama bayi bermula dari huruf A di ruangan komen!

Cadangan Nama Bayi
216 Các câu trả lời

Nama 13 Panglima Perang 1. Muhammad Bin Abdullah 2. Khalid bin Walid 3. Abu Ubaidah Bin Jarrah 4. Amru Al-Ash 5. Saad bin Waqqash 6. Usamah Bin Zaid 7. Thariq Bin Ziyad 8. Nuruddin Zanki 9. Asaduddin Syirkuh 10. Shalahuddin Al-Ayubi 11. Saifuddin Qutuz 12. Muhammad Al-Fatih 13. Fatahillah

Adleena alesya Az zahrah Airyna natasha Aira auliya adrisha Aminah amira Amirah Ainul mardhiah Auliya imani Azira azra Aizir Adam airiz Amirul adha Adha haraz

🐞 Anas Mikhail Aryan Daniel Aydan Yusuf Afnan Helmi Arif Haikal 🌺 Arianna Rose Ameera Raissa Ameena Raisya Arissa Damia Arrisa Sofea Ayra Dyana

Nama anak sy..Aisar Shafwan..kalau adiknya dlm perut ni lelaki nk namakn Aidan Azfan, kalau perempuan kenan dgn nama Airis Sofia..huuhuhu

Nama anak saya Aisyah Sumayyah, Ahmad Amsyar Zikri dan terkini, Ahmad Amru Hasan. Kalau ada rezki girl nanti nak namakan Arwa

inshaallah kalo lelaki @ perempuan sekarang dah 5bulan..doakan sy dan baby ye....😊 Muhd Aydan Azfan Nur Zaheera Sofea

Klau bby girl saya nak nama kan Nurazleeya Najwa😁tak jauh beza ngan nama kakak dia..klau bby boy mohammad Asril Zafuan

1- Ayra Azzahra 2- Aryan Azzayyan 3- coming soon - Athlea Azzahra/Aish Azzayyan. Or maybe Aurora Azzahra/Athar Azzayyan

In syaa allah ini pilihan sy jika anak lelaki dan perempuan.. Doakan saya dan bby 🥰 Azhad azeem Arissha humayraa

Ainatul Afiqah Muhammad Afiq Ainatul Akilah Nama anak sedara saya, sebab mama papa nya pun nama start dari huruf A