Minyak Bayi: Jenama Pilihan Ibu-Ibu

Hello Mommies! Haa, nak tanyalah dengan ibu-ibu dekat sini, anda pakai minyak bayi jenama apa? Jom lah kongsi dengan Min dan mommies lah. Boleh bantu mommies lain yang baru nak mencari baby oil untuk anak.

Minyak Bayi: Jenama Pilihan Ibu-Ibu
28 Các câu trả lời

Minyak telon Sri Ayu, very light takde bau. Minyak telon Bebiku, ada bau mcm cengkih, sedap. Minyak telon MyBaby, ada bau serai wangi sikit, mama pon rasa nak pakai. semua tak panas tapi mcm sedap je pakai untuk baby Minyak yuu yee paling kuat, depends baby takut tak tahan panas. doc o&g suggest mama pakai untuk kecutkan rahim.