Allergic food or Nappy Rash?

hi mommies, ade sesiapa yg ade pengalaman baby kena mcmni tak? Saya first mom. Anak saya dh start makan 7m+ .

Allergic food or Nappy Rash?
2 Các câu trả lời

kdg2 diapers tak sesuai pun blh jd anak mcmni..nk2 skrng musim pnskan..jd cptla ruam ada dkt memana part yg mudah cpt berpeluh..tp jika risau blh refer pd doc pakar peads..😉mg ank puan cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

5mo trước

sm2

mcm allergic sbb muncul satu2. mommy pantau bila da bg mkn , selang 2 jam or 3 jam ada tak merah2 timbul kat badan? if ada means allergic food. something mknn yg trigger tu. kena cek satu2 la apa dia bole mkn n tak.