Nappy rash

Anak saya dah banyak bulan kena nappy rash . Ada tak cara nak hilangkan nya . Saya dah guna pelbagai cara . Sampai kan sy stop kan pakai lampin . Tp still merah juga punggung dia . Please help me .

1 Trả lời

Sy pakai ni. Beli kat farmasi. Farmasi yg recommend. Alhamdulillah.. 3 hari pakai, hilang rash. Dah tak ada langsung dah sekarang. Kerap tukar pampers anak. Jgn tunggu terlalu penuh baru nak tukar. Dlm 3-4 jam, terus je tukar walaupun pampers tak penuh