foods

Hi mommies, ada x Yang tak makan nasi? Krna sya rasa sya sngat sensitive... Kalau saya mkan nasi misti kna munta. Walau pon DA malam. So skrng sya mkan roti, buah, sayur Dan noodles shja. ?

4 Các câu trả lời

Sy pun sama...tp bila tak mkn nasi perut kerap sgt pedih..jd sy terpaksa mkn nasi yg digoreng..asalkan bkn nasi putih

Saya pun xmakan nasi sis mcm xboleh masuk, tapi kalau meehoon dan seangkatan mee berselera mcm staun x makan🤣

Rasa kalau ganti nasi dengan noodles tu ok dah. Carbo jugak. Tak pun tukar dengan pasta

Hi mom..sekarang tgh preggy berapa bulan?

5y trước

OK sissy, terima kaseh.