17 weeks tapi tak makan nasi lagi

Hi samua mommies, sya nak tanya siapa Yang sampai 2nd trimester Xmkan nasi lgi, krna sya C sukah mkan nasi.. Mkan pon misti munta. So skrng sya mkan ja samua bua bua jumbu. Dan carrots fresh. Mcam ni boleh X?

2 Các câu trả lời

Saya masih kalah dengan nasi, tapi masa 1trimester lagi teruk alah nasi. Skrg dah okay sikit cuma takboleh nak telan mcm sebelum pregnant lah😂 sebelum pregnant sehari takde nasi, rasa nak pengsan. Skrg saya ganti dengan bihun /buahan/ sayuran.

5y trước

Dah 5bulan.

Hi mommy. Boleh kalau tak makan nasi, tapi kena ganti dengan makanan lain yang berkhasiat.

5y trước

Yes sis.... Cuma samua sya mkan yu jumbu buah. 1hari 3-4 biji