Nak tanya siapa yang makan hijaw (unrape) papaya?

Hi, hari ni sya mkan green papaya. Lpas tu sya bru bca mngandung Xboleh pulak makan. Sya nervous krna sya bca boleh miscarriage. Tolong answer ni btul ke? Ada mommies DA mkan hijaw(unrape) papaya ke?

2 Các câu trả lời

Yes, unripe papaya boleh berisiko menyebabkan miscarriage (kalau dimakan berlebihan). Dalam aplikasi theAsianparent ini, ada fungsi "Food and Nutrition" dekat bahagian kiri. Sis boleh check dkt situ makanan apa yg boleh dimakan atau tak boleh dimakan ketika hamil. Boleh semak situ lepas ini :)

5y trước

Terma kasih sis, sya skrang DA nervous.

Tak boleh mkn mommy...