Cara mudah hamil

Hi mommies! Ada cara mudah or berkesan tak untuk cepat hamil? Kalau ada petua ke tips ke share la 😊

11 Các câu trả lời

Ini cra sya.. sbb sya mula track wktu subur sya dr bln june.. bila wktu kmncak kesuburan sya cba bsama suami. Rezeki, hjung bln july tu sya dh pregnant.. sbb wktu subur sya pda 14july. tp sya pun amalkn acid folic sblm pregnant lg.. klau boleh lepas 'bersama' jgn terus bgn. Baring dlu dlm 5-10min.. jgn stress. Dgn izin Tuhan, moga semuanya dipermudahkan.