Tips

Hi mommy, ada tips tak untuk cepat hamil? Sy baru kahwin 4 bulan, belum rezeki lagi pregnant. Ade apa2 petua tak boleh share. :)

8 Các câu trả lời

cara saya selepas period bulan7 lepas - saya makan acid folic, tapi tula ada juga skip huhu - check minggu subur bila (saya guna apps period calendar), lepas dh bersih plan bersama suami sekerap mungkin setiap 2 3 hari ke sampai habis minggu subur jadinya, sambil telur keluar sambil mani suami sentiasa ada (nak bersama suami tu baca la bismillah and sama sama niat dgn suami kita nk usaha utk zuriat) - saya ada makan kurma dhuha (suami isteri) dan mega ratu (isteri) dari JRM utk bantu dalaman atau nak cuba madu turkey wawa zainal boleh juga ramai dh berjaya hamil madu bagus kan ni cara saya la 🌹🌹

Jaga pemakanan, jangan lupa ambil folic acid, bersama suami waktu subur. 😀 Dan Rezeki anak ini juga Allah yang tentukan bila waktunya yang tepat Dia beri😊

5y trước

Tenkiu :)

Pakai app period , nanti bila period key in kan kat situ dengan bila habis . Nanti dia bagi tau waktu subur .

3y trước

Betul tu. Saya guna waktu subur kat apps flo. Memang menjadi, rezeki dah mengandung 4 minggu 🤲🏻

Selepas dah suci .. Terus bersama dgn suami ..dan amal folic acid ..boleh ambk dkt farmasi ..

Bersama waktu subur sis. Kenal pasti bila waktu subur

Teruskan bersama suami

Makan folic acid