share sikit....

hey mommie2.. sya skrng rasa sakit2 bawah perut sakit mcm sakit senggugut ..tak tau apa2 lagi sbb ni first time. tadi sakit sampai mau nangis hehe.. start sakit dari jam 7lebih tadi Pagi lagi .sampai skrng jam 1 ptg. sakit pandai dtg2 ?. ada kha itu tanda2 nak bersalin atau ada apa2? now 36weeks 6days .. share sikit pengalaman mommie2 hmm .thank you

1 Trả lời

Ada rasa nk berak tak masa perut mengeras dan sakit tu?

5y trước

sis kalau dh ada keluar lendir + darah tu baik cepat2 ke hospital check.. tu tanda2 dah nk bersalin