Weeks 39 sakit macam senggugut

Hai mommies semua, saya sekarang 39w3days. Tadi pukul 12 saya rasa sakit perut mcm senggugut and sakit tu berterusan tapi on off sampai pukul 4. And sekarang sakit tu hilang smpai sekarang dah hampir 2 jam. Takde turun tanda apa2. Nak ke hospital tapi takut kena balik sbb rasa sakit tu pun belum consistent. Apa perlu saya buat ya sekarang?

1 Trả lời

bertenang dan pantau lg jika ia berterusan atau tanda lain. Get ready ke hospital ya puan...