Puasa nk dkt

Momies² dah nk puasa ni kan....mcm mna kita nk thu kita kuat n bby pn kuat time pusa...tkut jgk..maknya ok je...kot bby x ok...

2 Các câu trả lời

kalau risau, xperlu puasa. tapiii perempuan mengandung masih lagi perlu niat puasa mcm biasa sebelum wktu imsak and sahur mcm biasa dulu. try puasa sampai la rasa mmg x mampu. kalau kata mampu sampai pkul 8pagi, xde mslh utk berbuka. boleh check dkt ceramah uai. yg penting jgn paksa diri. boleh dtg kn implication dkt bby kalau x ckup nutrition dri ibu nnti.

1y trước

ok tq..nt sy try