ahlan wasahlan ya ramadhan

Assallam...sy nk tny...blh x puasa klu usia kndgn 22w?mcm mn nk taw bby ok ke x klu kt puasa pd bln tu... #ank1st #kitajagakita #?

2 Các câu trả lời

Sy yg 32w pon puasa jek tp semua tu bgantung pd badan.. Klu larat teruskn klu x jgn la.. Sy kne paksa dgn mak sbb takot x sempat.. Xnk tanggung dosa.. Tp suami x bagi puasa sbb kesian.. Hahaha.. Tp alhamdulillah setel ganti puasa.. Ikot badan sis.. Klu larat silakan

tiada larangan utk kita ibu² pregant ni puasa..jikalau kita tidak was² akan kesihatan baby dlm kandungan..