Cmne nk thu ank sembelit

Sy ada baby nb nk msuk 3 bulan next mth. Cumanya bln puasa ni evendo sy xdpt puasa tp selera mkn kurang. Dduk rmh sorg ngn bby. Nk msk mls. Nk order segan plak. Tp bla nk order xtaw nk mkn apa. Bby mnum bf ngn susu fm dugro. Ni perasan kdg2 dia xberak sgt. Nak nmpak dia meneran payah pn xde. Asik kentut je. Igtkan berak tp x. Klu sy xmkn oren dia xkn berak tp smlm dh mkn oren pn xberak jgk dia. Cmne ya?

1 Trả lời

bby x berak sehari atau dua tu normal je. selagi xda meragam, bby ok je. kalau nak tahu bby sembelit, masa dia nak berak tu dia akn meneran and akn nangis for certain baby. order je sis makan kalau malas masak. sye hari2 order grab food. suruh sangkut kt pintu rumah. and hari2 la mkn mamak sbb kedai tu je yg bukak time siang 😂 segan tu mmg ada. cuma sye akn order wktu org xde dkt luar. contoh mcm tgh hari ke pkul 4 gitu.