Berpantang

Hi momies. Bole ke kita berpantang dalam bilik ber air cond? Kalau pasang pon xde la sampai suhu 26 keatas. Ada org ckap nanti badan kita akan lenguh2 ??

2 Các câu trả lời

Sy masa pantang psg jugk aircond suhu 28° sbb bdn sy mmg panas peluh menitik² sampai basah baju walaupn xmkn jamu, xpakai stokin & sweater, x pakai param pilis.. terpaksa, kalau x katil pun basah sbb peluh..

biasa org kata ta boleh, org pantang memang kena panas panas jaa