Product ni bagus pasang dekat rumah

Nak pula skrng musim tak menentu kalau hujan nnti sejuk..sejuk sgt..tp kalau pns..pns sgt serta bahang.. bgus kalau ada dkt rumah letak dlm bilik jika rumah xde air cond..guna portable air cond ni pun bgus...

6 Các câu trả lời

not recommend..susah la pakai bnda ni..baik psg ekon dinding je..hrga Pon lbih kurang je dgn portable ekon ni..

1y trước

Betul tu 👍🏻

berapa rm ni? kena letak air ke cmne

1y trước

tak letak air..dia ada hose nnti buang air nya....kalau admin TAP share harga ni rm1289 kalau rajin search dkt shopee blh dpt jenama yg lain yg lg murah.. dlm 800 dh blh dpt dh..

👌🏽

setuju

👌

👍