scan gender

mom sy scan masa 20w .. tpi doc x yakin sgt 50² kata boy . sbb x clear sgt masa tngh scan baby kuat gerak² 😂 takut pula tu tali pusat tertup kt tengah² . ada tak scan boy kluar girl . ibu excited sgt dah nie nak beli brg baby . nie rpeat scan 28w . saja nak tanya pngalaman mom² yg dlm nie . ❤

scan gender
1 Trả lời

insyaAllah nnt 28week mesti akan dpt taw. sis boleh beli baju warna yg baby boy & girl boleh pkai. #25Nov20  #TAPSuperMoms