bertanya soal jantina

Hai ibu2 smua sy nak tnya nie....minggu ke berapa paling tepat untk kta scan utk tngok jantina bby....sy bkn apa sbb teringin sgt nak ada bby boy...sy dh ada 3princess skg nie....nie tngh pregy lg brhrp sgt dpt bby boy....apa yer tanda2 kta pregy bby boy...sbb sy mls sgt pregy yg nie bole bg apa2 info tak

2 Các câu trả lời

sy scan haritu masa 20w,jelas nmpk baby boy..alahan agak teruk jugak la,msuk 5bulan baru ok sikit..lpstu suka mkn manis2,huhu..xsuka berhias,mekap lg la xsuka..perut bulat je,xlonjong..pusat kedalam..tu yg sy rasa la masa preggy baby boy ni..org lain xthu lah tu..hee yg psti cpt sgt dpt rasa dia gerak masa 15w cmtu dh rasa jentik2..

5y trước

Sma mcm sy sis...makeup mmng x nak buat msa skg nie...lepas tu sy mls btl x mcm dlu pregy ank ppuan sy rajin

Rasanya start week ke 20 dah boleh scan. Kalau nak lebih jelas, buat detail scan

5y trước

Rsa nya sis bgs scan ke swasta kan ..