boy or girl ??

scan 20w. scan masa buat detail scan, masa scan baby jelas terkangkang tunjuk gender. doc kata girl. mommiess semua yang ada pengalaman, kalau tgk boy or girl? saya first pregnancy jadi tak berapa tahu sgt.

boy or girl ??
49 Các câu trả lời

Sye da 37 mgu 1 hari.. mgu lepas gy hospital checkup dgn pakar mengandung.. tpi tk nmpk pun 😅sbb baby banyak gerak dan mengeras .. jadi sudahnya tak tau boy or girl.. masa anak first time nak bersalin tu ada scan kjap nk tgok keadaan baby .. nmpk mcm penyu kecik😆tpi mcm was2 sbb kjap sgt sekali imbas zup terus hilang,sekali da lahir tu pandangan jadi kabur doc tanya boy ke girl terus je jawab girl 😂 terkejut doc tu,terus kata ibu tgok betul2 boy ke girl.tgok betul² semula rupanya boy .. alhamdulillah 🤲🏻esok genap anak first umur 3 tahun ..

gmbr x brp jelas sgt ikutkan. tp mcm i anak 1st boy, 2nd yg dlm perut ni pun boy n i pun dah buat 5d detail scan sume, boy punya pistol sllu obvious sgt haaaa. mcm gmbr u ni x nmpk pun pistol, so kmgkinn besar girl. xpun cuba lah scan klinik lain plak haaa buat yg scan biase je. klau dia kata girl jugak konfem dah tu. klau dia sorok2 n ade klinik kjp kata boy kjp kata girl, then u kena standby baju unisex takut ttbe lain hahahah

saya pun mcm tu jugak masa scan 20 w haritu .. doktor cakap baby girls ,, tapi girls/ boys ker kami suami isteri terima je asalkn dia slamat di lahirkn di dunia ... Tak sabar nk menimang cahaya mata prtama kali ni .. InshaAllah smoga kita smua d prmudhkn sgala urusan bersalin nanti .. Amin

ada org dulu kata tengok line kat perut tu.. kalau line melebihi pusat katanya boy.. kalau linenye sampai pusat ja. girl.. sy pn xbapa pasti. jiran sy 2x scan girl.. tp keluar boboy.. hihi

Btol la tu ape yg Dr tu ckp...ktorg dlm nie bkn tw sgt pun.. klu sis was2, nant scan la lg.. klu gender sme x brubah, knfirm la tu

Sama sis! Sama semalam pun detail scan 20w, gender kita pun sama 😆 begitulah tu kangkang dia! Hahaah

2t trước

Scan biasa pun boleh nampak awak, dia atas kerjasama baby je 😆

Sy last week scan doc ckp nmpk pistol tp x sure lg sbb bby kapit kaki x nk bgi tgok🤣🤣 . Nti la skali nk buat details scan .

Kalau doktor cakap camtu, betul laaa tu .. Nak lg details, buat scan lagi after few weeks .. Maybe bila dah 7 bulan ke ..

waaa sy 20w baby taknak reveal gender lg siap ttup kmluan dya nau🤣 hope 28w ne dh bole nmpk la hahahaa surprisee