tunggu hari

Hi mom, sy nk tnye lah. Kalau keluar keputihan tu dkire tnda2 nk brsalin ke ?. Lagi satu kalau lmbt kencing dia mmg akn rase sakit dekat rahim ea, lps kencing pn dia akn rse sakit dkt tmpt yg sme jgk. Ni di kira tnda nk bersalin ke atau mcm mne ?. Ptut ke sy prgi hospital ?

1 Trả lời

Keputihan bukan tanda bersalin, tp normal nk dekat² due akan kluar bnyk sikit.pasal kencing sakit tu x pasti, mcm x normal je.