period lepas bersalin.

hi mommy nk tanya kalau kita lepas bersalin,mcm mne kite nk tahu kte akn dtg period? lps kte hbs pntang 44 hari atau lps 100 hari? maaf sy first mom.. hrp ad yg sudi membantu.

2 Các câu trả lời

lepas habis nifas, suci minimum 15 hari, lepas tu kalau Keluar darah tu, darah haid lah. nifas max 60 hari tanpa gap lebih 15hari. kalau lebih 15hari, dikira haid. jelas tak?

100 days minimum. sbb nifas max 60 hari. tapi semua bgantung pd hormon ibu. klu bf shj mmg agk lewat period akn dtg.

5mo trước

ouh.. ank sy 3 bln ne bf. skrng x bf da sbb pjj ngn ank n ank mnum susu fomula.. nk thu klau period kite akn sme blik ke mcm sblom pregngt