Nurse Biadap

Hi mom smua. Spa ada experience. Pi klinik ibu&ank kerajaan. Dpt nurse biadap. Sya kwin muda. Buzybody knpa sya kwin muda la. X prcya da kwin la. Sya da 19. Suami sya ikut skli. Lupa bwa surat nikah ja. Sya org Malaysia bukan warga asing. Biadap sungguh la. Setahu sya klinik tu check org ngadung.. Bukan jpn. Spa yg nurse jgn la tnya "kain dlm org"

25 Các câu trả lời

Kenapa pulak nurse nak marah? Kalau awak takde salah depa takkan nak terlolok pula

biasa laa tu org mlayu bepolitik dan gossip tiada pisah 🤣🤣🤣🤣

sy pula kena marah sbb bertanya, sabar jelaa

mmg diorg ni suka gossip.

Bawangnya nurse