Hamil 3 mggu

Ada x dlm ni ibu2 pernah hamil 3 mggu gugur.. Da x mcm sya punya simtom yg mula dri 2 ari drah kecil lepas tu 4 ari lebat+drah ketul sebesar ibu jari,bru je nk hbis drah yg ketul, keluar pula mcm daging tpi warna coklat muda hbis je yg ketul tu keluar bru drah sya x klua lgi. Apa tu gugur ke atau bukan ye blh x bgitau.. Sbb sya dh 6 bln kwin lgi yg dgn aruah suami dulu x pla sya mcm ni kwin je lepas 2bln dh ngandung.. Suami sya Yg ni sya pernah gugur 6 mggu yg bln 9 lepas apa yg bru2 sya hmil 3 mggu ni gugur atau bukan...

1 Trả lời

hi sis seeloknya cuba refer hosp @ klinik pakar puan ttg ni sis