Pill perancang diane35

Hi mom's, boleh juga ambil pil ni before 1st period ka? 4y ago sy makan ni tpi lupa da cara makan..

Pill perancang diane35
2 Các câu trả lời

Ubat ini kena makan bila period tak datang. Makan 21hari, masuk 22hari stop untuk 7hari lepas tu dalam tempoh 7hari period akan datang paling lewat hari ke-7 last akan datang period. Tapi jangan benti makan plak masuk hari ke-8 kena makan balik walaupun tengah period. Maksudnya kitaran hiad awak tak normal lagi. Tapi kalau masih lewat memang akan datang lepas hari ke-7 bagi tahu doktor apa yang doktor suruh buat.

2y trước

Kalau berenti mkn jadi apa ya? Sbb sy ambik jugak tpi sy mkn 1 kotak ja

Beli sendiri ke ni?

2y trước

Jika beli sendiri sepatutnya telah diberikan bagaimana cara makan dan adakah sesuai dgn puan. Consult with your doctor ya