Lupa makan pill

Hi sy mggu lepas lupa makan pill oralcon hari isnin. Sy baru perasan lepas dah 4 hari ada extra 1 pil. Skrg ni tgh tggu period dtg risau pulak. Ada mummy2 pernah jd ke macam ni?

3 Các câu trả lời

sy tu sllu termiss..pelupa btl sy ni.tpi setakat ni selamat lg la..rsw jgk..wlwpn sy termiss pil..sy ttp pakai sarung + buang luar..haaa da mkn pil pn sy msi tkt

saya kadang dlm sbln ada la termiss satu hari tapi mmg akan cover balik. sbb saya jenis makan ikut hari n tau hari apa last day, so tau termiss bila.

7d trước

saya paling lambat 2 atau 3 hari baru cover, sbb bila cover balik kan mesti sakit kepala esok tuh, so time bsdan okay, baru cover terus. tapi kalau kata awak ingat n tak habis timing dia, rasa bole je. saya last day pun pernah cover juga ,janji hari makan ubat.

pernah je tapi tak la lama sampai 4 hari :') sebab tu ada hari dekat situ, kena tengok betul2.