ada x momy2 yg guna susu Karihome Step1??

mmg ada variation yg 400g sja kh?? yg 800g atau 1kg+ xda?? cri kt shopee jumpa yg 400g sj 🫥

6 Các câu trả lời

anak saya minum karihome jgk skrg dh 3 bln bf+fm mmg 400g je huhu sikit nau udoh ler mahal 🤣🤣 saya beli 2 terus sbb area umah kdg selalu xde stock

Haah sis, memang 400g shj step 1&2. Step 3 above pun 900g je, takde 1kg.

Saya tak guna susu ni tapi setakat ni kat farmasi pun jual yang 400g je.

ya sis memang 400g je

tak baguskan ni

6mo trước

susu ni bagus . kalau tak dia takan antara susu yg mahal dekat pasaran. cuma bergantung la pada keserasian pada anak masing2.

yaa