Susu frisolac untuk dijual 400g and free 600g (yg dh cuba sikit) RM45

Mom anak yg minum susu ni kalau nk beli dkt sis susu ni 400g boleh bg tahu la. Anak tk boleh minum tak sesuai. RM45 Ada jgk yg dah bukak 600g guna sikit je, tu boleh bagi free je kalau nak😅

Susu frisolac untuk dijual 400g and free 600g (yg dh cuba sikit) RM45
4 Các câu trả lời

ada lagi ke sis?

Pos ke labuan brpa?

2mo trước

Jauh sangat saya KL, cost utk post agak mahal. Kalau sis oke nak byr saya oke je 😂

👌🏻

Area mana sis?

2mo trước

Tun razak, KL