Hb rendah

Mkn macam² dh nk Suh naik, tapi tang tu jgk. (10.0)

6 Các câu trả lời

Sis mkn ape tu mcm2.. Sya hb low jgk.. Tp nurse bg tips mkn ubt dgn air sunquick tanpa Gula.. Alhamdulillah hb sy cantik 12.8 selain tu sy mkn jamu batu dgn kerang jgk

5y trước

Ye sunquick botol.. Yg original.. Ksian sis klau hb x aik jgk.. Sy naik alhamdulillah.. Klau mcm tu try bncang dgn nurse.. Smua dh Cuba tp x brkesan..

Sy telesimia HB mmg dari sekolah low. Macam2 cara makan pun tak jalan. Cek dekat KK 8 je. Sy amalkan jus mamariam naik HB 10.4. ada jugak perubahan. Alhamdulillah. :)

5y trước

Cara makan betul x sis?

Try vco..sbb bfore ni sy mmg x amal vco..nk hjung2 bru mkn tp alhmdulillah mmg stiap kli mkn vco mmg naik hb..

Mkn syur bayam sis,buah delima buah kurma,jambu batu n kerang in sha allah hb cntik je 😊

5y trước

Semua dh mkn. Tetap turun.

Sama la

Amalkan vco

5y trước

Boleh. Hb sy tinggi lepas amalkn vco. 12 ke atas