Cuti Bersalin

Minta pendapat.saya da berkerja lebih 3 tahun..X Lama lagi nak bersalin da..tiba2 Bos Kata company X cover utk cuti bersalin & tidak Akan dibayar gaji...boleh Minta pendapat semua APA tindakan yg sy boleh lakukan?#ingintahu #bantusharing #pleasehelp

2 Các câu trả lời

https://jtksm.mohr.gov.my/en/sumber-sumber/penerbitan/buletin/2-uncategorised Boleh rujuk jabatan tenaga kerja. lepas dah faham, bgtau majikan puan. Kalau dia tak buat apa yg undang2 dah gariskan, boleh buat aduan kpd Jabatan Tenaga Kerja