Siapa suka makan 'fast food' waktu hamil mengaku cepat!

Min tahu 'fast food' tu kurang bagus untuk ibu hamil sebenarnya😌 Tapi min yakin mesti ada yang jenis curi-curi makan atau memang makan je dengan bacaan 'bismillah' sebelum makan 'fast food' macam min kan😆 Haaah apa makanan 'fast food' kegemaran mommies waktu hamil dulu? Jom lah kita share stories dekat bawah 😘 Min dulu suka sangat makan KFC lah😂

Siapa suka makan 'fast food' waktu hamil mengaku cepat!
165 Các câu trả lời

Hampir kesemua tpi mkn bgi hlang tringin jaa.. Xhbeh bgi kt suami 🤣

kfc, mcd, texas tapi minuman bikarbonat tolak tepi la 😂😂😂

hamil, xhamil memang suka makan.. tapi time hamil ni berpadah2..

x mkn sgt fast food suka sgt mkn laksa..almost evryday tapau

pizza..ari2 oder pizza..smpai ank pn hantu pizza bile kuar

opkos western food yg mix dgn meatball fries n sosej 😂

Kfc 😂 tu sebab peha anak dh mcm drumstick kfc

3y trước

🥰🥰

McDonald's.. sebab suami saya peminat mcd sama kot😅

macam Mana nak hilngkan demam kunig baby

3y trước

sy bg baby susu ontime..stiap 2 jam mmg bg & sy ad beli mandian herba.dlu sy beli kt.kdai baby tp skang pkp try beli on9..lpas tu klu ad sesiapa bg suggestions mkn sengkuang cina..jgn ikut! hehehehe

sayerrrr... suami jadi tukang kawal pemakanan 😂