Fast Food Ketika Hamil

Waktu hamil mesti ada yang mengidam nak makan fast food, betul tak? Tapi ingat ya, jangan makan berlebihan pula! Ok cepat, McD ke KFC?

Fast Food Ketika Hamil
35 Các câu trả lời

ms pregnant xtwla knp fun fries dkt fast food tu sgt2 sedap nk d cicah dgn sundae coklat🤣🤣🤣asalkn pergi fast food cri yg ni dgn bubur ayam.. msti akn ulang makan..kejap nk bubur ayam mcD.. kalau xdpt bubur ayam mcD.. dpt bubur ahmad jual tepi jln pn jdla..abis2 pling feberet bubur ayam dkt marrybrown..so yummy 🤤 tgk2 skrng ank pn suka bubur🤣🤣🤣apa kita mkn ms pregnant tula jd feberet dia bila dh bsr ni..

Ia bukan kegemaran tapi lebih kpd mengidam: 1. megi 2. Prosperity burger Dah rasa sekali pasti tak mau lagi 😆 sbb mengidam je.

Pernah 2 kali beli ayam mcd sebab teringin sangat, tapi bila dah makan rasa muak pulak

Takda la gemar sangat tapi beberapa kali la beli. Fries mcd

air colklat smoothie tealive yummy²

pasta, pizza & burger 🤭

double cheeseburger McD

burger,nugget,fries,kfc

Maggie, kfc dan burger

Kfc tapii kadang2...