maggi

Sapa macam saya mengandung taklalu makan nasik tapi suka makan fast food?

5 Các câu trả lời

Hai mommies.. Sama la sy.. Tp klu blh kurangkan rasa nk makan fast food sbb utk support baby cri yg betul2 ada khasiat.. Skrg baby sy ekzema,wlupun xsemestinya pengaruh faktor makanan.. Tp sy rasa agak menyesal jugak 😅😅😂

Mase preggy saye ska sgt mkn mcd ngn pizza hehe dlm sminggu 2 3 kali jugk sye mkn wlupun dh try control .. Mlm2 plak kuat mkn keropok 😅

Same here.. Waktu awal2 alah tu.. Cuba utk kurangkan.. Klu boleh tukar mcd/kfc jd subway pon ok..

Hye salam mommiess ,,saya baru kt sini,fes preggy,dh 3 bulan 2 hari ..🤗😬❤️🌸

Hye mommiess