Nak tanyaaaaa

Hi, saya baru pregnant 8w+ . sekarang saya suka sangat makan fast food 🥲 Macam mana nak avoid dari mengidam fast food atau processed food eh 🫠

2 Các câu trả lời

Jangan awak . Awak tak kesian kat baby ke ? 🥹. Tak de nutrisi nanti tak membesar dengan elok . Dugaan ibu hamil . Sabar ye . Fikir baby dalam kandungan . Insyaallah boleh elak .

12mo trước

Saya makan sikit sikit je awak. Nasi n lauk still makan tak pernah tinggal. InshaAllah saya cuba kawal bila ngidam makanan yang tak sihat 🥺

cuba elakkan makan fast food.. try makan buah dan makanan lain.. minum susu low fat..