Siapa suka makan 'fast food' waktu hamil mengaku cepat!

Min tahu 'fast food' tu kurang bagus untuk ibu hamil sebenarnya😌 Tapi min yakin mesti ada yang jenis curi-curi makan atau memang makan je dengan bacaan 'bismillah' sebelum makan 'fast food' macam min kan😆 Haaah apa makanan 'fast food' kegemaran mommies waktu hamil dulu? Jom lah kita share stories dekat bawah 😘 Min dulu suka sangat makan KFC lah😂

Siapa suka makan 'fast food' waktu hamil mengaku cepat!
165 Các câu trả lời

Kfc - twister McD - beef grilled Burger King - double mushroom Nii laa mcm hr2 jgk la bsilih ganti.. 😬

Sy lebih gemar mkn makanan fast food jugak sewaktu preggy. Tak kira apa laa. Minuman bergas pun sy bantai😂

Waktu mabuk cuma blh telan mashed potato kfc je dpt panas2 baru lah blh berfikir dgn betul 😂

Awal pregnant ayam goreng mcd almost everyday. Suami plak kerja HQ mcd.. makan free hari2 😂

Mekdi spicy chicken mcdeluxe. Plain porridge. Nugget. Mcflurry..... Nsi lemak.... Eh smua lahh

Suka gila makan mcd & kfc time pregnant. Tp bila dah keluar takde lansung rasa nak mkn..😅

Alhamdulillah before preggy jenis makan fastfood. Dah preggy tak minat dah fastfood 😝

Hari hari nak fries mcd. Taknak fries goreng sendiri. Pening kepale laki aku 🤦.

tak suka sangat.sebab lepas makan mesti muntah.jadi terpaksa makan yang biasa jee

kfc n semua jenis western nk mkn..yg pedas2 xnk mkn🤣..pembawakan mse ank no3