Susu Formula Pilihan Anda Buat Si Manja

Mesti pening nak pilih susu untuk anak, kan? Banyak sangat dekat pasaran sampai tidak tahu nak beli yang mana. Cuba mak-mak kongsikan antara susu formula yang pernah anda beli dan bagus untuk anak.

Susu Formula Pilihan Anda Buat Si Manja
62 Các câu trả lời

saya guna susu badan, tapi untuk emergency bila susu badan tak sempat nak pam sya guna susu dutch baby untuk cover.

saya bagi novalac anak normal.. bagi morinaga crit brit... novalac tiap2 pagi akn buang air besar... berak cantik

Frisolac tp klau batuk kahak nye lekat lmbt hilg.. org kata susu kambing tak ada kahak, bru try spring sheep

duch baby,duch lady,dupro pernah bg sekali dgn ssu kambing ar rayyan tp smpai sekarang duch lady anak minum

Saya bgi ank saya ssu formula frisolac alhamdulilah da nk msuk 3 bulan sesuai dgn ank sya..😊😊😊

sy bg susu nan..dari nb smpai skrg 11bulan..cuma xthu nk ganti susu apa nnti..sbb xnk bli product nestle lagi

6mo trước

btul sis..nestle mmg byk product dia..xpelah sy fokus dkt mknan n try cari altnatif lain

sy guna karihome step 1 utk standby. mmg dr nb sesuai dgn dia. Alhamdulillah, xperlu nk try n error.

Saya masih fully breastfeed walaupun ibu bekerja di tempat kerja saya pam 🫶🏻

tapi pening nk pilih susu bli kadang tu sembelit dypro pom dh try snow la baby

dutch baby, dupro, similac, lactogen, karihome. serasi dgn dupro & karihome