Susu Formula Untuk Si Kecil

Hi Parent! Susu formula yang mana sedang anda gunakan untuk si kecil? ?? Kongsikan dengan kami dan pengguna lain susu formula si kecil anda di ruangan komen!

Susu Formula Untuk Si Kecil
35 Các câu trả lời

Ketiga2 anak saya smua mnum Dutch baby.. alhamdulillah wlaupun Susu pling murah tp sesuai ngn diaorg..stiap kali pg timbang Di klinik berat akan naek..n smua pon chubby2.. alhamdulillah..

4y trước

Kalau anak sy mmg berak tp xslalu .. tp hari mmg berak la . Then dulu prnh tnya dkt nurse, nurse kata kalau berak 2 3 kali seari pun xpe asal tahi anak cair n xkeras should be ok

Dupro. Pernah tukar lactogen tp wrna berak anak bertukar kehijau2an.

Anak saya baru nak masuk 2mth minum dupro

anak sy xnak mnum susu formula☺️

Karihome. Untuk kurangkan kuning.

Similac & snow brand

similac 0-12mths...

Lactogen ✨

Anmum

Karihome 👍