ibu demam

Mcm mna nak elakkan bby trjngkit kita.. Sdgkan kta breastfeeding dan sntiasa brsma dngn dy..sy sdg demam tlong bgi tips

3 Các câu trả lời

Walaupun ibu demam, teruskan breastfeeding. Sebab susu ibu ada imun yang boleh protect baby. Just make sure jaga kebersihan and pakai masak kalau batuk/bersin. Good luck mummy 🥰

Demam x blh mjangkit kat bb..sis mkn panadol dan vit.c,bykkn minum air kosong juga..

Pegang baby masa menyusu je and pakai mask masa handle baby .