Anak taknak makan selepas demam

Anak saya baru berubah bulan dan demam. Selepas demam terus taknak makan walaupun sesuap. Sebelum ni boleh makan mcm biasa. Ada tips tak? Mkn untuk bayi 7 bulan. Dari suapan pertama dia tutup rapat mulut dia. Klau teether boleh pulak bukak mlut n ggit. Kta nk suap mkn blik eh dy ttup rpt blik mlut dy. #pleasehelp #bantusharing #ingintahu #firstmom

1 Trả lời

tukar tekstur/ menu. cek mulut dia kot ada ulser, nak tumbuh gigi.