Nafsu bersama suami

Normal ke bgi ibu mengandung..tde nfsu nk brsma dngn suami..#ingintahu #26minggu

4 Các câu trả lời

normal ja sebenarnya. tapi saya dulu masa pertama kali mengandung tak ada nafsu nk bersama suami tapi saya kasihan sebab da masa mengandung tak bersama nanti lepas bersalin nk berpantang lagi. so saya yg tawarkan diri UTK bersama UTK jalankan tanggujawab saya sebagai isteri. tapi ikut atas diri awak dan suami la..kalau suami kata ok so takpa la dia memahami

normal kot sy xpernah bersama dgn suami suami pun takut nk bersama 😅 masa first pregnant pernah gugur lepas bersama ni yg kedua jdi tkut smpai skrg .

Normal, sbb kdg ibu2 ni bukan penat fizikal je membawa perut yg dah sarat tp penat emosi jg. Yg ptg bincang baik2 dgn suami.

sama sis, kadang ksian kat husband huhuhu