besalin tanpa suami

Mcm mna nak bpantang n bsalin tanpa suami ? sbb lps bsalin nnti trus urus cerai sbb suami slalu pukul msa preggy ne. Hummp brg" baby ape smua pn blm beli lgi. Skrg tngoh dok rmah ayah. Ayah pn org susah. Suami plk kena bgi surat dri phak kbajikan spaya xbleh dekat atau jenguk anak n bini sbb takut kganasan akn brulang lgi.. Hmmp sedih nak hadap smua ne sorang" nnti..

62 Các câu trả lời

Moga segala urusan sis dipermudahkan. Sabar ye sis. Barang baby tu beli sikit sikit & beli yang murah murah je. Tak perlu yang branded & mahal2. Saya pun beli di shopee je. Brand biasa & murah je.