salah borak... ?

Anak sy skrang 5 bln .. tengah suka borak2 dgn org keliling...anak nak org b'ckp je dgn dia.. nak dengar suara org keliling.. suara sy nenek dia.. n suami sy jenis kurang b'ckp...Saya selalu klau suami gi kje @ x de di rumah... sy slalu ckp kat anak ayah gi work.. ayah bze... ayah cari wit banyak2 nati nak beli kn syg susu... nanti ayah ada masa kita jln2 ya... jdi dah t'biasa ckp mcm tu suami ada kat rmh pon sy t'ckp ayah bze... masa tu suami tengah bls msg dlm HP... suami t'rasa saya perli dia x layan anak.... skrang ayah ny dah merajuk nak wat mcm mane ni

5 Các câu trả lời

Xtaula..suami saya pon kurang bercakap..dia slalu kusyuk tgok tv..kalau dia sibuk sangat tgok tv atau kusyuk buat hal dia xlayan kami.. Saya dan anak2 semua akan peluk ayahnya dan semuanya naik sofa duduk atas ayahnya sampaila ayahnya keluar suara.

Cm suami sy busy kemas dapur... Kekadang sy bising suruh dia berhnti kemas rmh layan ank... Sbb dia keje balik lewat mlm xde masa... Bila ank berjaga x nk layan... Bila ank dh tido sebok suh kejut bngun... 😅

Ckp je baguslah terasa sbb mmg sy perli...bukan suruh cuci berak suruh layan dia je pun susah ke? Time buat boleh bising ank dh keluar diam membisu. Ayooo 😆

Adoi ayahnya pun. 😂 Explain je kat dia mcm awk cerita ni.

5y trước

Dah... dah b'sumpah x niat nak perli dia...

Nk tkot x bertempat..