besalin tanpa suami

Mcm mna nak bpantang n bsalin tanpa suami ? sbb lps bsalin nnti trus urus cerai sbb suami slalu pukul msa preggy ne. Hummp brg" baby ape smua pn blm beli lgi. Skrg tngoh dok rmah ayah. Ayah pn org susah. Suami plk kena bgi surat dri phak kbajikan spaya xbleh dekat atau jenguk anak n bini sbb takut kganasan akn brulang lgi.. Hmmp sedih nak hadap smua ne sorang" nnti..

62 Các câu trả lời

Kuatkan semangat sis.. Situasi kita xsama tp saya faham perasaan sis.. Mcm sy skrg bpantang ngan kakk dan ayah.. Dorg pn org susah juga.. Slow2 beli brg baby.. Beli yg perlu ja.. Sabar ya sis..

5y trước

Klau dpt elakkan la sis.. Nti pressure lg tinggi thdp diri sis slps bsalin.. Emosi sis sendiri skrg kena jaga dah.. Xpe.. Tawakkal dan redha je skrg.. Bergantung ngan keredhaan Allah.. InsyaAllah sis.. Sabar ye..

Kuatkan semangat sis. Jgn risau, setiap anak ada rezekinya masing2. Ikhlaskan dlm Membesarkan anak dgn rezeki yg halal. Tunjukkan pada dunia yg sis mampu membesarkan anak tanpa suami.

Kalau awak memerlukan barang keperluan bayi dan masa dalam pantang boleh follow IG eja_confinementhelper sebab k.long ada buat sumbangan untuk IBU2 yg memerlukan. Nanti DM dia

5y trước

Sya xmen insta sis.. Bleh bagi fb kah?

Masha Allah. Kuat nya mamy. Banyak kan berdoa ya. Semoga Allah permudahkan semua nya. Keep 💪🏻 strong mamy, demi baby. In shaa Allah ada hikmah d sebalik semua yg jadi. ❤️

ya allah, semoga awa tabah. sis stay mana? saya ada baju baby . ingat nak beri pd awak. baby saya dah besar jd tak nak buang . sayang. kalau awak sudi terima saya akan pos.

5y trước

Panggil jak atul sis 😊..

Sy doakan puan diberi kekuatan dan kesabaran utk menghadapi ujian sebegini. Moga Allah permudahkan urusan puan dan keluarga serta dilindungi Allah walau di mana jua berada

Bnyakkan bersabar....jgn lemah semangat...jgn terlalu mikir...ade rezeki tuk bby tu...bnykkan berdoa kpd allah n mntk dipermudahkn segala urusan kite...aamiin

Besar nya dugaan awk sis.. Sy harap awk tabah dan kuatkan semangat demi baby.. Abaikan jantan x guna tu sis..semoga dia d beri hidayah nanti.. 😓😓

Jangan sedih ..jangan stress..apa awak perlu ingat baby ,,kalau barang tu awak beli sikit2 dulu..beli yang penting dulu..kalau boleh tanya awak berkeja ke tidk

5y trước

Sis try niaga on9 ... in sha Allah ad rezeki utk baby .. tk pndai tkpe . Jnji niat n usaha kita .. ada rezeki kita 💕 try buat status dkt fb tnya siapa yg ad open dropship ... nanti dia org akn ajar cara berniaga .. try laa sis ..

Sy doakan sis diberikan kekuatan..insyaAllah dipermudahkan semuanya..jgn stress2 ya sis..x baik utk emosi ibu dan anak..sy doakan sis kuat ♥️