Keputihan on off. Hijau dan berbau.☹

Masa 9 week,keputihan kaler hijau keluar dan bebau. Lepas letak ubat insert,hilang keputihan dalam 2 minggu. Lepas tu,balik check in hotel,kena balik keputihan. Then,jumpa dr lagi. Dr bagi lagi ubat insert. Tiada keputihan lepas tu. Tapi hari ahad lepas (17week) ,husband ajak check in hotel lagi. Then start balik keputihan. Skrg dh start gatal2 area kemaluan. Mcm mana ya? Adakah dsebbkn sy pakai towel yg hotel sediakan ker? Bole tak ibu2 sekalian kongsi pengalaman?

14 Các câu trả lời

Bole jd jugak sis.. Doc mse sy preggy no2 pnh ckp, slalu keputihan ni sbb getah air paip yg xdgnti, pmakanan, penat dll..

5y trước

Bagusnya dpt hilang. Ok,nanti sy nk try mcm sis kata tadi. Tq byk2 sbb bg tips. Harap2 dpt hilang lepas nie.