keputihan

Hye mommies sekalian. Sy dh masuk 12 week dh. Im having these keputihan yg bwarna hijau kekuningan dr mula sy pgrnt. Jadi aritu msa check dkt KK, sy ade cita dgn dktor tapi dia xde bg ubat ape pn. oleh sbb bnyk mommies sni mention psl keputiah tu bahaya, jd sy pergi check dkt private pulak. Then, tnpa ade ambik sample ape or test, dktr kasi sy ubat insert dkt dlm vagina. mmg ubat utk keputihan mmg jenis insert mcmtu ke?

1 Trả lời

ya betul ubat insert dlm vagina

5y trước

sy tak pasti. dulu sy pun ada keputihan doc bagi ubat tu tapi saya tak berani guna cuma kerap cuci miss v je bg hilang rsa tak selesa tu