Keputihan on off. Hijau dan berbau.☹

Masa 9 week,keputihan kaler hijau keluar dan bebau. Lepas letak ubat insert,hilang keputihan dalam 2 minggu. Lepas tu,balik check in hotel,kena balik keputihan. Then,jumpa dr lagi. Dr bagi lagi ubat insert. Tiada keputihan lepas tu. Tapi hari ahad lepas (17week) ,husband ajak check in hotel lagi. Then start balik keputihan. Skrg dh start gatal2 area kemaluan. Mcm mana ya? Adakah dsebbkn sy pakai towel yg hotel sediakan ker? Bole tak ibu2 sekalian kongsi pengalaman?

14 Các câu trả lời

Keputihan normal sis tapi doc hari gi check normal tapi bau ke atau warna lain bahaya sis cuma contrl mkn ke

4y trước

klu dah wna cklat dr kata kna jgkitan

Mungkin sis penat tu.. Banyak rehat jgn banyak bercuti. duduk rmh bnyakkn minum suam dan susu, yogurt.

5y trước

Ya,sy pun perasan kalau pg keluar or bercuti,mmg akan keluar keputihan.. tq ya.. 😘

U tinggal kat mana? Ada rawatan yg baik utk masalah keputihan. Sgt selamat dan berkesan. PM me

3y trước

Apa tu ? Boleh saya dm ?

Mgkin juga. Nk selamat guna je towel sndri.. kena jga kbersihan, lap kering

5y trước

Tu la.. huhu.. rasa menyesal xbawa towel sndiri. Harap la benda tu dpt hilang sndiri.. huhu..