Sengkuang cina bagus untuk kuning betul ke

mana boleb dapatkan ini

Sengkuang cina bagus untuk kuning betul ke
17 Các câu trả lời

Mmg betul..lagi elok ibu amalkan makan sengkuang cina pada usia kehamilan 7 bln..sehari mkn dlm 3-7 biji.. kawan sy amalkan..hasilnya ank dia mmg x kna kuning.. tapi x d galakn minum minuman sengkuang cina yg dlm tin sb kandungan gula sangat tinggi.. tapi buah sengkuang cina mmg sukar nk jumpa..sy haritu pn sempat grab 2 plastik..lpas pada tu suami nk repeat beli dah habis.. mmg ssh sikit..😂😂..tapi klu alang2 dah jmpa tu grab lebih skit..sb sengkuang cina limited🤣🤣

Klau sis x keberatan.. Sy blh tlg sis carikn.. Sbab market tmpat sy..kdg2x ada jual.. Mcm tadi.. Sy ada nmpk.. Cma xtau la.. [email protected] sy dri sabah..😅😅 Klau sis nak.. Dropkn no hp..nnti sy wsup.. Klau2x t'jmpa lgi..

dkat ank sdara sya smua klau ad kuning mak sya perah bg mnum skit dgn air kelapa..tpii xthuu la bdk skrng mcm mna... sya pon tkt jgakk nie nk bg mnum mcm2 sbb bdk2 lgi kan.. tpii mmg brkesan la sengkuang cina tu

Baby saya kena kuning agak tinggi jg. Ramai yg bg petua cara hilangkan tapi sy bagi susu fm sahaja since baby reject susu badan.

5y trước

Kalau boleh setiap pagi lepas mndi bagi dia kene cahaya matahari sebab baby saya kuning dia 347 daa duduk bawak 2 lampu phototherapy tuh pastuh dapat balik terus jemur dia kat mahari semakin turun dia punya kuning . . Then bf sepenuhnya kalau baby tidur bangunkan dia

sengkuang cina ney dia sejuk,mmg berkesan...sagat sekuang cina ney lepas tue perah kat dalam botol bagi bby minum....

Sy tgh pregnant ni minum yg air tin je. Dlm tu dh ada buah nya sekali kecik2. Beli yg 1 carton je terus mmg murah.

Sya beli yg minum air tin.. Mak mertuA belikan pastu sya minum masa tengh pantg.. Sbb buah ya susah nk cri

5y trước

oh pntng klau sy nk mkn tngh mngndung boleh ke

Sy mnm air sengkuang cina yg dlm tin tu je lps tu bf kn ank..alhamdulillah turun kuningnya..

Buah ini makan Mcm itu je ibu ibu? Sy X pernah makan

psrya besar mcm the store ade..tesco ade