air tin sengkuang cina

kwn sy ada bg tips sbulan sbelum due mnum air tin sengkuang cina tu skali shari, anak dy kluar xde kuning, ada yg pernah try tak betul ke menjadi, nak cari buah dy mcm susah, air tu senang skit,sy pulak darah O, anak senang kena jaundice, kwn sy tu pun darah O, mcm nak try, ada yg penah try tak

2 Các câu trả lời

hurm kalau kita ni darah o mmg susah sikit. saya darah o saya ada tips kalau anak awak kuning awak mandikan je air paip biasa lepastu bilas dengan air badak. nanti kuning da turun baru pakai air suam. jangan bg anak bukan bukan nnti ya macam anggur la apa la. macam saya tak bg tp family suami bg anggur la sengkuang la hati saya ni sakit je tengok diorg buat macam tu. pastu bukak tiktok jumpa org cakap anak dia mandi air biasa terus drop banyak bacaan and saya try alhamdulillah menjadi

10mo trước

air cap badak tu ke, air sengkuang tu bkn nak bg kat anak, sy yg nak mnum masa awal 9m ni, manatau branak nt anak xkena kuning, lps branak klu kena jgk bole try la cara awak nii

Try jelah sis sementara belum bersalin. Saya darah O time bersalin baby takda kuning, result normal. 3 hari kemudian baru ada kuning. Tips tu ikut atas badan juga. Menjadi kt anak org tak semestinya menjadi kt anak kita. Cuma kita ni nk try kt anak kena jaga2 sikit sbb anak tu bukan bahan experiment. Kalau saya yg jadi bahan experiment takpa

10mo trước

tulaa tp air tin tu xbrani tu, kang jd lain hahah kat anak mmg xkan sy bg smbarangan, ni sbb sy yg nak mnum haha