beg hospital

hi mama, ada yg baru lepas bersalin tahun ni tak ? boleh tak bagi list detail sikit untuk mama yg bersalin nirmal berapa helai je baju baby kena bawak, and bedung barut, mitten booties and etc... sebab saya baru lepas pack rasa mcm banyak sangat la pulak 😰 and untuk barang mama pulak berapa pcs maternity pad kena bawa ye ?

1 Trả lời

Untuk bag hosp Ibu Selipar Stokin Myk angin Charger Ic, buku pink Toiletries(sabun, shampoo, ubat gigi, pencuci muka) Tuala Tuala kecik Bakul isi cawan, pinggan, sudu, makanan sikit2 Spenda Bra Pad Sweater Bantal kecik buat peluk sandar Tudung Telekung Kain batik, baju, tudung utk discharge Baby Bedung Baju baby lengan pendek 3 pasang Lengan panjang 3 pasang Topi Myk telon baby Barut Pampers Towel baby Bantal baby klau nk bawak pun boleh juga Brg mandian baby buat spare Harian ibu Jamu (mkn time anak x kuning) Mandian herba Bengkung Myk utk urut Param Pilis Tapel Pad Baby Baju lengan panjang pendek Towel mandi Towel muka Toiletries baby Pump susu Botol susu Bedung Tilam Bantal Myk telon Cotton bud Manicure baby Nasal aspirator klau selsema Sterimar Topi Changing mad

4y trước

Yg hosp tu saya bg list kot ada kena tahan wad lama ke kan